Om os

Om os – Kelfae Lofter ApS

Hos Kelfae Lofter ApS har vi en mangeårig knowhow i branchen, hvor vi har stor erfaring i at samarbejde med branchens fagfolk såsom arkitekter, entreprenører og tømmerhandlere. Vi har altid lagt stor vægt på at være en seriøs, kvalitetsbevidst og konkurrencedygtig virksomhed.

Stort program af akustiklofter fra førende producenter

Der stilles høje krav til efterklangstiden i kontorlokaler, undervisningslokaler og storkøkkener samt alle andre store og åbne rum. Derfor er det vigtigt at forsyne lokalerne med akustikdæmpende lofter. Vi har et stort program i akustiklofter, og derfor kan vi opfylde disse krav. Samtidig kan vi tilbyde en elegant og æstetisk løsning på en langt bedre akustik.

Vi er importør af akustikplader fra den svenske producent Parafon AB og den tyske producent Knauf AMF GMBH & CO KG, som hører til blandt nogle af Europas førende producenter af akustiklofter. Dermed kan vi tilbyde en bred vifte af lydabsorberende løsninger, som er i høj kvalitet, og som er fremstillet af bæredygtige materialer.

Få mere information om lydabsorberende loftløsninger

Du er velkommen til at indhente mere information om vores lydabsorberende loftløsninger, og vi laver gerne en analyse af det eller de lokaler, hvor der er behov for en bedre akustik. Vores analyse og rådgivning er din sikkerhed for, at du vælger den rette løsning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 43 71 25 40 for at få en snak med en af vores dygtige medarbejdere. Du kan også skrive til os på e-mail jlh@kelfae.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt KELFAE LOFTER ApS

Kontakt os for at høre mere om vores akustikplader

Vi benytter de førende producenter i Europa inden for akustik såsom Parafon og Knauf AMF Thermatex Star. Disse producenter har et særligt fokus på bæredygtige materialer og produktionsmetoder. Derfor er akustikpladerne udviklet og produceret med omtanke for miljøet.

Du er velkommen til at høre mere om vores lydabsorberende plader, der bidrager til forbedret akustik. Du kan ringe til os på telefon (+45) 43 71 25 40 eller send en mail til jlh@kelfae.dk. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på akustikplader.